PITTA NUMBER 1 BLANKENBERGE.

PITTA NUMBER 1 BLANKENBERGE.

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 733 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Number 1 Blankenberge.. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:53 Mocht het eten warm zijn zou het perfect geweest zijn maar was jammer genoeg niet het geval
25 sep 2022 om 9:12 Ik woon in de P.krugerstraat en de zaak is in de Smet de naeyerlaan dat is zo 2 straten verder dat gaan ze moeten verbeteren maar het eten was wel goed. Mvg
24 sep 2022 om 23:42 Zeer lekkere pizza zeker aan te raden
23 sep 2022 om 23:54 Essen war nicht gut
23 sep 2022 om 22:57 Toch wel de betere pita!
23 sep 2022 om 21:42 Vroeger kreeg je veel meer vlees in je pita nu os het voor de helft verminderd
20 sep 2022 om 7:25 heel lekker thx
18 sep 2022 om 23:35 Veel te zout ,wel goede burger
18 sep 2022 om 9:31 Het was rap en heel lekker
13 sep 2022 om 8:15 Het eten was heerlijk zoals gewoonlijk was het weer perfect bereid om je vingers bij af te likken enkel de levertijd was lang maar zelfs daar kan ik begrip voor opbrengen
12 sep 2022 om 21:25 To late they didn’t come on time…….
12 sep 2022 om 21:06 Een klein foutje bij de bestelling werd snel en gratis hersteld. Lekker en topservice.